Cursusoverzicht

Vetami is een nieuwe aanbieder van kleinschalig postacademisch onderwijs. Met deze intensieve vorm van nascholing wordt een steile leercurve bereikt. Het leren van en met elkaar zorgt dat u in de praktijk beter in staat bent om vragen omtrent diagnostiek, ziektekunde en therapie te beantwoorden. Met deze insteek verzorgt Vetami cursussen, zowel theorie als een combinatie met praktijk, voor groepen van maximaal 16 deelnemers. We geven de theorie op een locatie dichtbij Zwolle (Hattem) en Tiel (Zoelen) naast theorie-praktijkcursussen in Barendrecht. Op alle cursussen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.

Wij kunnen echter ook nascholing op maat voor uw praktijk of samenwerkingsverband verzorgen. Klik hier voor extra informatie.
Op dag 1 wordt u stap voor stap door de ingreep geleid door middel van theorie en dummy praktijk. Op dag 2 krijgt u de vaardigheden op een volledige geoutilleerde werkplek, aan de hand van uw patiënt, aangeleerd. Zo kunt u daarna met vertrouwen deze ingreep gaan uitvoeren.
Docent(en):
Bouvien BrocksDrs. Bouvien Brocks, Dipl. ECVS
Cursus datum:
Laparoscopische voor de dierenarts (30-09-2017, 09:00)
De assistente is van groot belang voor het succesvol uitvoeren van deze ingreep. Stap voor stap wordt de benodigde apparatuur, de ingreep en de nazorg uitgelegd. Oefenen op een dummy is hierbij essentieel.
Docent(en):
Bouvien BrocksDrs. Bouvien Brocks, Dipl. ECVS
Cursus datum:
Laparoscopische overiectomie voor de paraveterinair (03-11-2017, 12:30)
Met deze cursus leert u verschillende wonden herkennen, worden de verschillende protocollen voor de diverse wonden doorgenomen en besproken en gaat u materiaal aan de slag om zelf te oefenen.
Docent(en):
Bouvien BrocksDrs. Bouvien Brocks, Dipl. ECVS
Cursus datum:
Wondbehandeling (01-12-2017, 14:30)
In deze tweedaagse cursus leert u alle benodigde stappen in de urologie: theoretische kennis, echografische vaardigheden, endoscopische vaardigheden en chirurgische mogelijkheden.
Docent(en):
Bouvien BrocksDrs. Bouvien Brocks, Dipl. ECVS
Anne-Marie ReindersDrs. Anne-Marie Reinders, Dierenarts-echograaf
Jenny BuijtelsDr. Jenny Buijtels, Dipl. ECVIM-CA
Cursus datum:
Masterclass Urologie bij de hond en kat (15-12-2017, 09:00)
Snel beslissen en handelen; dat is spoedeisende diergeneeskunde. Het kan groot en veelomvattend zijn daarom kiest u zelf de onderwerpen waar u meer over zou willen weten/leren. Dus laat u na inschrijving horen en haalt het maximale uit de cursus!
Docent(en):
Laura RuysDrs. Laura Ruys, Dipl. ECVECC
Cursus datum:
Spoedeisende Diergeneeskunde (26-01-2018, 15:00)
Laboratoriumonderzoek is vaak de volgende diagnostische stap bij vele patiënten, maar het wordt er niet altijd makkelijker op. In deze praktische cursus wordt u uitgelegd wat te doen met al die uitslagen aan de hand van casuïstieken. Eigen inbreng van casuïstieken is meer dan welkom.
Docent(en):
Dr. Jenny Buijtels, Dipl. ECVIM-CA
Cursus datum:
Beoordelen van bloed en urine-uitslagen bij hond en kat (08-02-2018, 13:00)